Amatőr rockzenekarok

A blogomban amatőr rockzenekarokról fogok írni.

Friss topikok

  • Lucky70: Olvastam a rólunk szóló irásod. Azóta már másik csapat énekese lettem. Ha van kedved nézz meg mink... (2010.01.22. 11:50) Brockolee

Linkblog

Horda

2009.10.12. 13:45 | blueskiraly | Szólj hozzá!

Hajjaj, de rég volt már frissítés :S Megpróbálok aktívabb lenni, bár nem ígérek semmit, több új honlapon és blogon is dolgozom egyidőben + a magánélet, de megpróbálok megtenni minden tőlem telhetőt. Előszöris egy felhívás, és utána jön a Horda zenekar.

Ha van zenekarod, és szeretnéd, hogy egy kicsit több ember ismerjen meg titeket, vagy csak népszerűsíteni szeretnél egy számodra kedves zenekart, küldj róla ismertetőt a blueskiraly@citromail.hu címre!

És most jöjjön a Horda!

A zenekart Pavelka Gyuszi alapította az Akela feloszlása után. Volt pár koncertjük, majd beállt a földbe a zenekar, mivel kirabolták őket, és a tagok szépen lassan elvándoroltak. Miután talpraálltak újra, még mindig volt jópár nehézség, ugyanis sokan akik beléptek a zenekarba, nem gondolták komolyan a zenélést.

Ezidáig 1 demoval és 1 nagylemezzel büszkélkedhetnek.

A zenekar külön érdekessége, hogy egyszerre 2 dobos játszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://amator-rockzenekarok.blog.hu/api/trackback/id/tr371444939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása