Amatőr rockzenekarok

A blogomban amatőr rockzenekarokról fogok írni.

Friss topikok

  • Lucky70: Olvastam a rólunk szóló irásod. Azóta már másik csapat énekese lettem. Ha van kedved nézz meg mink... (2010.01.22. 11:50) Brockolee

Linkblog

Prometheus

2009.11.05. 22:41 | blueskiraly | Szólj hozzá!

A következő zenekar a Prometheus. Sok hasonlóság lesz az előző, Yerblues-al kapcsolatos, és ezzel a zenekarral kapcsolatos post közt. Mégpedig az, hogy erről a zenekarról sem tudok semmi konkrétumot, úgyhogy nem lesz egy hosszú bejegyzés ez sem. A másik hasonlóság pedig az, hogy ők is egy Deák Bill dalt dolgoztak fel. Ez a dal is a Király egyik himnusza, mégpedig ez a Kőbánya blues.

Ami azonban eltérő, hogy a Yerblues előadása nagyon tetszett, a Prometheusé pedig kevésbé. Ugyanis az énekes hangja nagyon nem illik a blueshoz, főleg nem Deák Bill dalokhoz. Inkább valami poprock formációban tudnám elképzelni, ott biztosan jobban tudná kamatoztatni a tudását. A zenészek nem voltak rosszak, egész tisztességesen játszanak, sőt!

Na akkor jöjjön a Kőbánya blűűűz!

 

UI: így többször meghallgatva már egész jó

A bejegyzés trackback címe:

https://amator-rockzenekarok.blog.hu/api/trackback/id/tr711503766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása